Trenbolone Enanthate 200mg per ml
Trenbolone Enanthate is de langwerkende versie van Trenbolone. Het beste product voor zowel bulk als cut cycles afhankelijk van de toegediende dosis natuurlijk. Tot 400mg per week word gebruikt voor bulk cycles en vanaf 600mg per week zal het beter werken als cut cycle.

Trenbolone Enanthate resultaten

Trenbolone heeft een goede herstellende waarde en het is een sterk product waar mee grote hoeveelheden pure spiermassa kan worden gewonnen zonder veel vocht. Trenbolone is de sterkste injectable, en het is mg voor mg wel 5 keer zo sterk als testosteron. Resultaten die verwacht kunnen worden van trenbolone enanthate zijn geweldige toename in kracht en veel winst in spiermassa. Trenbolone staat bekende om extreme groei van de schouders, trapezius en nekspieren.

Hoe Trenbolone Enanthate te gebruiken

Trenbolone Enanthate is hoeft in principe maar eenmaal per week geïnjecteerd te worden gezien de half waarde. Echter is het aan te raden voor optimale groei om eenmaal per vijf dagen te injecteren. Studies hebben bewezen dat het product tot 20% meer resultaat oplevert wanneer het elke vijf dagen geïnjecteerd wordt.

Kenmerken van Trenbolone Enanthate

Trenbolone is een 19 nor variant en daarmee een soort familie van nandrolone (deca) maar Trenbolone geeft een totaal ander resultaat. Het aromatiseert niet terwijl het veel spiermassa opbouwt zorgt voor een extreme vetverbranding.
Trenbolone zorgt voor een stijging van het extreem anabole IFG-1 in spieren en maakt de spieren er tegelijk gevoeliger voor. Daarnaast zorgt het voor meer stikstofretentie in de spieren, waardoor meer eiwitten beschikbaar zijn voor herstel en groei.

Androgeen

Belangrijk is dat trenbolone zeer sterk bindt met de androgeenreceptor, het is 5 keer zo androgeen als testosteron. Deze receptor zit zowel in spieren waar hij bij activering zorgt voor extra spierkracht waar activering van de androgeenreceptor zorgt voor vetverlies. Om deze reden is het slim om trenbolone te combineren met een middel als testosteron of dianabol, dit zorgt namelijk voor meer androgeenreceptoren in de spieren en vetcellen waardoor de werking van trenbolone weer versterkt wordt.

Trenbolone Enanthate dosering:

  • Effectieve dosis voor mannen: 400-1000 mg per week

 

*Tip

De psygische bijwerkingen, mannelijke borstvorming en insomia van trenbolone kan sterk worden verminderd door de toevoeging van masteron aan de kuur.