Nandrolon Phenyl Propionate is een snelwerkende variant van Deca. Het grote verschil ligt in het minder vasthouden en het bouwd meer kwaliteit spier op dan deca. Nandrolon phenyl propionate werkt goed in combinatie met testosteron propionate omdat zij nagenoeg dezelfde halfwaardetijd hebben.

NPP kopen

Bij NPP kopen moet je er vooral op letten dat je een kwalitatief hoogstaand merk neemt. Je wil natuurlijk geen ondergedoseerde of fake spullen ontvangen. Denk dat bijvoorbeeld aan het merk long yi yao dat we verkopen. Dit merk bestaat al ongeveer 10 jaar en er zijn alleen maar positieve recensies over te vinden. De kwaliteit van de olie is ook zeer goed. LYY gebruikt druivenpitolie wat geen mogelijke negatieve bijwerkingen geeft voor de ontstekingswaardes in het lichaam.

Ook het merk Euro pharmaceuticals bestaat al ongeveer 12 jaar en is al de jaren enorm populair in Nederland. Dit merk heet tegenwoordig Unique Pharma en verkopen wij ook.

Hoe wordt Nandrolon gebruikt?

NPP dient minimaal eens per vier dagen geïnjecteerd te worden en kan ook elke dag geïnjecteerd worden. Het is tot vijf dagen actief in het lichaam, maar voor optimaal resultaat en het voorkomen van het inzakken van de bloedwaarden is het aan te raden om het minimaal om de vier dagen te injecteren. Nandrolon phenyl propionate dient ongeveer zes tot acht weken gebruikt te worden voor goed resultaat.

Nandrolon phenyl propionate dosering:

  • Effectieve dosis voor mannen: 400-1000 mg per week
  • Effectieve dosis voor vrouwen: 50-100 mg per week