Je Primobolan koop je veilig en vertrouwd in onze webshop. Anabolenaanhuis.com levert sneller dan onze concurrenten. Reken je Primobolan gemakkelijk af in 3 klikken. Alle bestellingen worden discreet verpakt en onherkenbaar verzonden met PostNL. Ben je op zoek naar andere soorten injectable anabole steroïden, bekijk dan ook onze overige aanbod in de webwinkel.

Wat is Primobolan?

Primobolan is zeer geschikt om te cutten omdat het niet aromatiseert naar oestrogeen. Het is een milde injecteerbare variant met weinig tot geen bijwerkingen. Een goed middel voor harde droge massa met weinig winning van vocht. De gewonnen massa met primobolan hou je ook erg lang vast.

Eigenschappen van Primobolan

Zelfs voor vrouwen is primobolan zeer geschikt omdat het geen sterk mannelijk hormoon is. Met primobolan win je uitsluitend pure spiermassa zonder vocht en vet. Het is een vrij lichte anabole steroïde met een milde anabole werking met minimale androgenen eigenschappen. Het staat daarom ook bekend als een relatief veilige en milde anabole steroïde. Primobolan is een langwerkend injecteerbaar middel en daardoor gemakkelijk in gebruik. Het wordt vaak gebruikt als alternatief voor andere DHT varianten zoals winstrol, masteron of anavar tijdens een cut stack.
Wil je een bulkkuur doen met primobolan stack het dan met: testosteron en/of dianabol, oxymetholone, deca durabolin of boldenone.

Hoe wordt Primobolan gebruikt:

Primobolan moet twee keer per week gezet worden in een dosis van minimaal 400 tot maximaal 1000 mg per week. De halfwaarde tijd is 8 dagen.

  • Effectieve dosis voor mannen: 400-1000 mg per week
  • Effectieve dosis voor vrouwen: 50-300 mg per week
[wpdevart_youtube]OOVNZTxddxY[/wpdevart_youtube]