Mensen die snel willen groeien kunnen er voor kiezen om Testosteron te kopen. Op anabolenaanhuis.com bieden wij de mogelijkheid om gemakkelijk en vertrouwd Testosteron te bestellen. Neem eens een kijkje in het assortiment van onze webwinkel. Naast verschillende soorten Testosteron bieden wij ook eventueel benodigde injectiematerialen aan,

Wat is Testosteron?

Als je van plan bent Testosteron te kopen is het handig om te weten wat het nu eigenlijk is. Testosteron is een geslachtshormoon. Het woord testosteron is een samenstelling van de woorden testis (Latijn voor teelbal) en steroïde. De zuivere stof komt voor als een witte kristallijne vaste stof, die niet oplosbaar is in water.

Testosteron is het belangrijkste mannelijke geslachtshormoon (androgeen). Testosteronconcentraties in bloed zijn voor de puberteit laag en stijgen tijdens de puberteit naar volwassen waarden. Bij vrouwen zijn de testosteronconcentraties veel lager dan bij mannen. Bij vrouwen wordt ongeveer 30% door de ovaria geproduceerd en de rest door de bijnieren.

Ernst Laqueur isoleerde in 1935 als eerste persoon testosteron uit stierentestikels.

Binnenkort vind je hier meer info over het kopen van testosteron.