Sustanon Kopen

Als je op zoek bent naar een betrouwbare webwinkel om online je Sustanon te kopen,dan zit je bij anabolenaanhuis.com goed. Je kunt in onze webshop gemakkelijk Sustanon bestellen en je ontvangt dit binnen 1-2 werkdagen aan huis. Voor het leveren van je Sustanon maken we gebruik van PostNL. Zo weet je zeker dat jouw aankoop snel en discreet geleverd wordt. Afrekenen doe je bij ons in de webwinkel met iDeal of Bitcoin.

Waarom gebruikt men Sustanon?

Sustanon heeft een krachtige anabole werking en heeft een goede invloed op spieropbouw. Het grote voordeel van sustanon is dat de testosteron spiegel mooi gelijkmatig blijft ten opzichte van andere type anabolen die vaak te veel schommelen.

Werking van Sustanon

Sustanon is een van 4 verschillende testosteron esters, is ontworpen voor snel en langdurige afgifte van testosteron. Sustanon kan goed gecombineerd worden met bijna elke steroïde. Sustanon dient om de dag gezet te worden omdat de korte esters maar tot 72 uur werken. Sustanon is pas op zijn top qua werking na zes weken en daarom wordt geadviseerd om minimaal twaalf weken te kuren met sustanon tot zelf zestien weken. Sustanon kopen? Bekijk hier ons aanbod.

Sustanon dosering:

  • Effectieve dosis voor mannen: 500-2000mg per week