Masteron Propionate

In onze webshop koop je gemakkelijk je Masteron Propionate. Wij leveren sneller dan onze concurrenten. Betalen van je Masteron Propionate is gemakkelijk in onze webwinkel. Bestellen is in 3 klikken geregeld en afrekenen doe je veilig en vertrouwd met iDeal of Bitcoin. Levering van je Masteron Propionate duurt 1-2 werkdagen en gebeurt met PostNL.

Wat is Masteron Propionate

Masteron Propionate is een sterk androgeen en het aromatiseert niet. Omdat Masteron zo androgeen is hoef je er ook geen extreme toename van spiermassa van te verwachten terwijl de spierkracht wel toeneemt. Om deze reden wordt het vrijwel alleen gebruikt tijdens het cutten.

Wie gebruiken Masteron Propionate?

In een cut kuur wordt het door bodybuilders met een al laag vetpercentage vaak gebruikt om de spieren een hardere look te geven. Ook is Masteron Propionate een interessant middel voor sporters die in gewichtsklasse ingedeeld worden doordat de spierkracht toeneemt terwijl het lichaamsgewicht gelijk blijft of zelf lager wordt.

Masteron Combineren

In een cut kuur moet Masteron gecombineerd worden met andere middelen omdat het zelf niet kan zorgen dat er genoeg spiermassa vastgehouden wordt. Masteron Propionate is de kort werkende variant van Masteron Enanthate. Masteron Propionate levert harde droge massa op en verhard de spieren extreem goed werkt voor een symmetrische look. Het werkt optimaal naast Trenbolone Acetate en Testosteron Propionate te zetten. De drie in combinatie is echt de wedstrijd stack!

Masteron Propionate gebruik:

Masteron Propionate anabole steroïde moet tussen elke dag en om de 2 dagen geinjecteerd worden voor optimaal resultaat. Het is in verhouding met andere producten vaak injecteren, maar daardoor werkt het snel.

Dosering:

  • Effectieve dosis Masteron Propionate mannen: 300 -1000mg per week