Masteron propionaat kopen kan bij ons in de beste kwaliteit. We verkopen de merken Long yi yao, unique pharma en gen tech. Maar ook het enige apotheek merkt ter wereld balkan pharmaceuticals. Dit is het beste merk wereldwijd verkrijgbaar.

Masteron propionaat ook wel drostanolone propionaat genoemd is een anabolen steroïden dat sterk androgeen en het aromatiseert niet. Het geeft dus geen oestrogenen bijwerkingen tijdens een anabolen kuur. Sterker nog het gaat de oestrogenen effecten juist tegen. Dit is de reden dat het vaak gebruikt word in kuren om droog te trainen voor de zomer.

Masteron kopen

Masteron propionaat kopen kan bij ons in de beste kwaliteit op de markt. Het betalen van je Masteron Propionate is gemakkelijk in onze webwinkel. Bestellen is in 3 klikken geregeld en afrekenen doe je veilig en vertrouwd met iDeal of Bitcoin. Levering van je Masteron Propionate duurt 1-2 werkdagen en we verzenden de producten met PostNL.

Wie gebruiken Masteron Propionaat?

Het word met name door bodybuilders en fitness atleten gebruikt maar ook recreatief. Masteron is een dyhidrotestosteron soort en zal het vetpercentage snel verlagen en de spieren een hardere look te geven. Het zorgt het voor meer rondingen en vorming van de spiermassa.

Masteron Combineren

In een kuur adviseren wij Masteron te combineren met als basis testosteron. Dit is belangrijk om mentaal en seksueel goed te kunnen blijven functioneren. De eigen testosteron productie word onderdrukt in een kuur met anabolen steroïden dus het is noodzaak testosteron mee te laten lopen in de cyclus.

Masteron propionaat is de kort werkende variant van Masteron. De middelen leveren een harde droge look op en verhard de spieren extreem! Dit effect zal naar mate de dosis opgevoerd word steeds heftiger aanwezig zijn. De meeste gebruikte combinatie is testosteron propionaat met trenbolone acethaat en masteron propionaat. Dit word bijna altijd in de laatste fase naar een wedstrijd toe genomen door atleten.

Masteron Propionate gebruik

Masteron Propionaat moet  om de dag geïnjecteerd worden voor optimaal resultaat. Het is in verhouding met andere producten vaker injecteren maar de kuur word ook maximaal 6 weken aangeraden. De kort werkende propionaat esthers werken sneller in als de enanthaat esthers dus dat is het voordeel bij korte esthers.

Dosering:

  • Effectieve dosis Masteron Propionate mannen: 300 -1000mg per week