Deca kopen kan bij ons in de beste kwaliteit op de markt. We onder andere het grote merk balkan pharmaceuticals het enige apotheek merk ter wereld. Deca word gezien als de sterkste massa bouwer onder de anabolen steroïden. Het heeft een geweldige herstellende waarde waardoor blessures worden geminimaliseerd. Daarnaast zorgt deca voor ontzettend veel massa en kracht.

Deca kopen

Deca kopen kan discreet en gemakkelijk in onze webshop. Bestel je anabolen steroïden in onze webwinkel en reken je bestelling gemakkelijk af met iDeal of Bitcoin. We verkopen de merken Long yi yao, unique pharma en gen tech als de Nederlandse top merken.

Deca werking?

Deca vergroot de spiermassa op twee manieren: ten eerste vergroot het de stikstofdetentie van de spiercellen dat betekent dat de spiercellen meer eiwitten gaan vasthouden, daardoor gaat de eiwitsynthese en dus spiergroei sneller. Ten tweede aromatiseert een klein deel van de nandrolon naar een krachtige vorm van oestrogeen. Deze zorgt voor een toename van glycogeen opslag en afgifte van groeihormoon. Ook kan nandrolon het aantal androgeen receptoren gigantisch doen stijgen, waar door je zal blijven groee

Wie gebruiken Deca Durabolin?

Deca word zowel gebruikt door wedstrijd bodybuilders als recreatieve sporters. Het verhoogd vrijwel meteen na het injecteren de igf-1 waardes in de lever waar door stikstofdetentie toeneemt in de spieren. Dit zorgt onder andere voor:

– Een betere eiwitsynthese

– Verhoogde vetverbranding

–  Meer spiergroei en meer spierkracht

–  Verhoogde glycogeen opslag

Deca zorgt  zoals bijna alle anabolen steroïden voor een verhoogde agressie waardoor je zwaar en intensief kunt trainen. Dit zorgt voor een hoge anabole en androgene activiteit. Deca vergroot ook de activiteit van androgene receptoren wat explosieve spiergroei stimuleert. De eetlust word ook gestimuleerd waar door het eten van grote hoeveelheden voeding tijdens het bulken je makkelijk af zal gaan.

Deca Durabolin dosering:

  • Effectieve dosis voor mannen: 400-1000 mg per week
  • Effectieve dosis voor vrouwen: 50-100mg per week
[wpdevart_youtube]rhj84yowg28[/wpdevart_youtube]