Boldenone Undecylenate

Je zou graag  Boldenone willen kopen? Dan ben je op anabolenaanhuis.com op het goede adres. Bestel je Boldenone en andere anabole steroïden gemakkelijk in onze webshop in 3 kliks. Je kunt je bestelling veilig en vertrouwd afrekenen met iDeal of Bitcoin. Je Boldenone wordt snel geleverd door PostNL en discreet en onherkenbaar verpakt voor verzending.

Wat is Boldenone?

Boldenone is een zeer populaire anabole steroïde onder bodybuilders. Andere namen die ook wel gebruikt worden zijn: Equipoise of Ganabol. Boldenone is een injectable anabole steroïde die qua resultaat en effect op Nandrolone lijkt maar is stukken milder, de kans op mannelijke borstvorming is aanzienlijk minder en je houd 50% minder vocht vast als met deca.

Wie gebruiken Boldenone Undecylenate?

Boldenone Undecylenate zorgt ook voor een goede vasculairiteit door de toename van rode bloedlichaampjes, wat weer zorgt voor een betere conditie en een toename in eetlust. Een perfect middel voor in een bulk kuur. De halfwaardetijd van Boldenone anabolen steroïde is 14 tot 16 dagen. Ook zijn Boldenone anabolen erg populair onder vrouwelijke atleten en bodybuilders omdat de kans op vermannelijking nihil is.

Dosering Boldenone Steroïden:

  • Effectieve dosis voor mannen: 500-1000 mg per week
  • Effectieve dosis voor vrouwen: 50-100mg per week
[wpdevart_youtube]ig42p_qKogs[/wpdevart_youtube]