Boldenone is een zeer populaire anabole steroïde onder bodybuilders. Andere namen die ook wel gebruikt worden zijn: Equipoise of Ganabol. Boldenone is een injectable anabole steroïde die qua resultaat en effect op Nandrolone lijkt maar is stukken milder, de kans op mannelijke borstvorming is aanzienlijk minder en je houd 50% minder vocht vast als met deca.

 

Boldenone-undecylenate-lyy

Boldenone kopen

Wil je boldenone kopen dat kan bij ons in de hoogste dosis met 300 milligram per milliliter van het merk Long yi yao. Dit merk is topkwaliteit en vind je niet snel op de markt. We dan zijn trots dat we dit merk mogelijk verkopen aan onze klanten.

Het merk Gen tech is een van de nieuwere merken wat toch topkwaliteit levert. Ook over dit merk hebben wij nog geen negatieve recensie gehad en zijn de klanten met name erg tevreden over de boldenone.

Bestel je Boldenone en andere anabole steroïden gemakkelijk in onze webshop in 3 kliks. Je kunt je bestelling veilig en vertrouwd afrekenen met iDeal of Bitcoin. Je Boldenone wordt snel geleverd door Post NL en discreet en onherkenbaar verpakt voor verzending.

Wie gebruiken Boldenone Undecylenate?

Boldenone Undecylenate zorgt ook voor een goede vasculairiteit door de toename van rode bloedlichaampjes, wat weer zorgt voor een betere conditie en een toename in eetlust. Een perfect middel voor in een bulk kuur. De halfwaardetijd van Boldenone anabolen steroïde is 14 tot 16 dagen. Ook is boldenone erg populair onder vrouwelijke atleten en bodybuilders omdat de kans op vermannelijking er nauwelijks is.

Dosering Boldenone Steroïden:

Dit is de advies dosering die we onze klanten adviseren:

  • Effectieve dosis voor mannen: 300-1000 mg per week
  • Effectieve dosis voor vrouwen: 50-100mg per week
[wpdevart_youtube]ig42p_qKogs[/wpdevart_youtube]