Algemene voorwaarden

anabolenaanhuis.com kan nooit verantwoordelijk worden gesteld voor het gebruik van producten en/of verkeerd opgevolgde adviezen. Noch dat wij op enige andere wijze aansprakelijk kunnen worden gesteld. Het gebruik van producten en of adviezen is ten alle tijde op eigen risico van de koper hiervan.

anabolenaanhuis.com is niet verantwoordelijk voor tik-, zet-, en/of drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd op de website. Indien zich dit voordoet dan zal anabolenkopen24.nl dit zo snel mogelijk aanpassen.

Wij gaan ervan uit dat klanten voor ze bij anabolenaanhuis.com een bestelling plaatsen, hun gezondheidstoestand besproken hebben met een dokter en eventueel hun bloed laten testen voordat ze de kuur beginnen.

De klant is volledig zelf verantwoordelijk voor eventuele problemen, bijwerkingen of andere ongemakken die kunnen ontstaan als gevolg van het gebruik van producten gekocht bij anabolenaanhuis.com.

De klant is volledig zelf verantwoordelijk voor het importeren van producten gekocht bij anabolenaanhuis.com in zijn woonplaats of in het land dat hij of zij heeft opgegeven als afleveradres.

Alle gegeven adviezen zijn puur van een informatief karakter. Ze zijn dan ook niet bedoelt om adviezen, recepten, verwijzingen en dergelijke van een erkende arts te vervangen.

Een klant die een bestelling doet, ontslaat anabolenaanhuis.com van alle verantwoordelijkheden, zowel geneeskundige als andere die voortvloeien uit het kopen of gebruiken van onze producten.

anabolenaanhuis.com is niet verantwoordelijk voor verkeerd ingevulde bestelgegevens. Waarvan de naam of het adres en mogelijk andere gegevens niet correct blijken te zijn ingevuld, waardoor de zending niet aan de juiste geadresseerde is geleverd of de zending hierdoor retour word verzonden naar de afzender.

anabolenaanhuis.com retourneert geen geld bij het annuleren van een afgeronde order. U kunt andere producten of merken uitkiezen voor hetzelfde bedrag.

anabolenaanhuis.com ruilt geen producten. Wanneer u de bestelling heeft ontvangen nemen wij de producten niet meer terug.

Door het plaatsen van een bestelling op anabolenaanhuis.com aanvaarden onze klanten de algemene voorwaarden die wij hier op onze webwinkel hanteren.

U wordt geacht wanneer u de webwinkel gebruikt en/of leest, u bekend bent met de inhoud van de algemene voorwaarden en minimaal 21 jaar of ouder bent.