Dianabol kopen kan bij ons in de hoogste kwaliteit. Het is op Anadrol na de sterkste orale massabouwer. Het is geschikt voor een korte orale kuur om snel massa te bouwen en wordt vaak gebruikt om langwerkende kuren te kickstarten. Met name het merk balkan is erg populair bij ons.

Doordat dianabol zelf niet via de androgeenreceptor werkt kan het zeer goed met androgene middelen zoals Winstrol gecombineerd worden voor een extra goed resultaat. Dianabol drukt echter wel zwaarder op de eigen testosteron aanmaak dus een sterke nakuur is noodzakelijk. Het is een hoog oestrogeen product dus wij adviseren het op een zo laag mogelijk vetpercentage te gebruiken zodat de oestrogenen bijwerkingen zullen minimaliseren.

Dianabol kopen

In onze webshop anabolenaanhuis.com kun je gemakkelijk online Dianabol kopen. Je bestelt je anabolen gemakkelijk in 3 kliks en rekent af met iDeal of Bitcoin. Al de bestellingen in onze webwinkel worden discreet en onherkenbaar verpakt, en je dianabol wordt verzonden met PostNL. De levertijd is 1-2 werkdagen.

De merken long yi yao en en gen tech zijn op dit moment de meest verkochte merken.

Gebruik en dosering van Dianabol

Omdat deze orale steroïde giftig is voor de lever adviseren wij dianabol voor maximaal 6 tot 8 weken te nemen. Houd hier dus rekening mee als je van plan bent dianabol te gaan bestellen. Hier vind u enkele voorbeeldkuren.

Dosering van Dianabol:

  • Effectieve dosis voor mannen: 30-100 mg per dag