Dianabol Kopen

In onze webshop anabolenaanhuis.com kun je gemakkelijk online Dianabol kopen. Je bestelt je anabolen gemakkelijk in 3 kliks en rekent af met iDeal of Bitcoin. Al de bestellingen in onze webwinkel worden discreet en onherkenbaar verpakt, en je Dianabol wordt verzonden met PostNL.

Wat is Dianabol?

Dianabol is op Anadrol na de sterkste orale massabouwer. Het is geschikt voor een korte orale kuur om snel massa te bouwen en wordt vaak gebruikt om langwerkende kuren te kickstarten.

Werking van Dianabol

Doordat Dianabol zelf niet via de androgeenreceptor werkt kan het zeer goed met androgene middelen zoals Winstrol gecombineerd worden voor extra resultaat. Dianabol werkt licht via de androgeenreceptor en heeft daardoor een beperkte invloed op je hormoonhuishouding. Het heeft een grote invloed op de eiwitsynthese in je lichaam, bevordert het herstellen van het glycogeengehalte na de training en vergroot de spierkracht op een zeer directe manier.

Gebruik en dosering van Dianabol

Omdat deze orale steroïde behoorlijk giftig is voor de lever, mag Dianabol maar voor maximaal 8 weken gebruikt worden. Houd hier dus rekening mee als je van plan bent Dianabol te gaan bestellen. Hier vind u enkele voorbeeldkuren.

Dosering van Dianabol:

  • Effectieve dosis voor mannen: 30-100 mg per dag