Winstrol word met name gebruikt in cutting cycles. Het aromatiseert niet dus problemen met vocht en mannelijke borstvorming komen niet voor.

Wanneer wordt Winstrol gebruikt?

Vaak wordt winstrol aan het einde van de cutkuur gebruikt om kracht te herstellen en de spieren een nog wat drogere look te geven. Oraal ingenomen winstrol schijnt ook testosteron vrij te maken dat normaal gevangen wordt door geslachtshormoon bindend globuline. Daarnaast wordt er gezegd dat winstrol progestageenreceptor kan blokkeren en zo de progestageen gerelateerde bijwerkingen van bijvoorbeeld nandrolon, daling van libido en gevoel van lusteloosheid, vermindert. Ook stimuleert winstrol de aanmaak van rode bloedcellen waardoor het interessant is voor duursporters.

Hoe wordt Winstrol gebruikt?

Omdat het levertoxisch is mag oraal ingenomen winstrol niet te lang gebruikt worden, maximaal 8 weken. Daarbij is een dosis van 50 mg per dag gebruikelijk. Wat betreft stacken past winstrol goed bij anavar of in de laatste 6 weken van een cutkuur, bijvoorbeeld testosteron met boldenone. Bij gebruik van alleen winstrol is een nakuur niet nodig, omdat het je eigen testosteron aanmaak niet plat legt, maar tijdelijk onderdrukt.

Gebruikelijke dosering Winstrol:

  • Effectieve dosis voor mannen: 50 tot 150 mg per dag
  • Effectieve dosis voor vrouwen: 5-10 mg per dag