Nandrolone Decanoate

Nandrolone Decanoate ook wel Deca Durabolin genoemd koop je gemakkelijk in onze webshop. Bestel je anabolen injectables in onze webwinkel en reken je bestelling gemakkelijk af met iDeal of Bitcoin. We versturen je Deca Durabolin sneller dan onze concurrenten, levertijd 1-2 werkdagen.

Wat is Deca Durabolin

Nandrolone Decanoate oftewel Deca Durabolin anabole sterïode is een ideaal product voor massa kuren in combinatie met Testosteron Enanthate. Deca Durabolin heeft een geweldige herstellende waarde waardoor blessures worden geminimaliseerd. Daarnaast zorgt Deca voor ontzettend veel massa en kracht.

Wat doet Nandrolone Decanoate?

Deca Durabolin vergroot de spiermassa op twee manieren: ten eerste vergroot het de stikstofretentie van de spiercellen dat betekent dat de spiercellen meer eiwitten gaan vasthouden, daardoor gaat de eiwitsynthese en dus spiergroei sneller. Ten tweede aromatiseert een klein deel van de nandrolon naar een krachtige vorm van oestrogeen. Deze zorgt voor een toename van glycogeenopslag en afgifte van groeihormoon. Ook kan nandrolone het aantal androgeenreceptoren gigantisch doen stijgen.

Wie gebruiken Deca Durabolin?

Deca Durabolin anabole sterïode wordt gebruikt door bodybuilders en andere atleten om de aanmaak van rode bloedlichaampjes te stimuleren, en is uiterst effectief voor snelle spieropbouw, bevordert de eetlust, versnelt de nieuwe aanmaak van spierweefsel en versterkt de pezen.
Nandrolon levert enkele goede voordelen op. Het zorgt voor een verhoogde agressie waardoor je zwaar en intensief kunt trainen. Deca verhoogt de aanmaak van het belangrijke groeihormoon IGF-1. Dit zorgt voor een hoge anabole en androgene activiteit. Deca Durabolin vergroot ook de activiteit van androgene receptoren wat explosieve spiergroei stimuleert.

Deca Durabolin dosering:

  • Effectieve dosis voor mannen: 400-1000 mg per week
  • Effectieve dosis voor vrouwen: 50-100mg per week
[wpdevart_youtube]rhj84yowg28[/wpdevart_youtube]