Gen Tech

Gen Tech kopen het Nederlandse top merk op de markt verkrijgbaar. Vooral de trenbolone en masteron staan bekend om de uitzonderlijke kwaliteit. Dit moet je geprobeerd hebben om te ervaren hoe goed deze middelen zijn.

Gen-tech-boldenone

Gen tech kopen

Bij het kopen van een anabolen kuur wil je natuurlijk de beste kwaliteit. Gen tech is een zeer betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand merk. Ze gebruiken geen etyl oleate olie wat de ontstekingswaardes kan laten toenemen in het lichaam, maar druivenpitolieDe acties 8 halen 7 betalen . en 25 halen 20 betalen gelden ook voor dit merk dus doe je voordeel hiermee tijdens het anabolen kopen.

Gen tech heeft er speciaal voor gekozen om de duurdere grondstoffen als metribolone en MENT niet in het assortiment te nemen omdat deze grondstoffen 10 tot 20 keer duurder zijn dan bijvoorbeeld Testosteron. Om die reden worden deze producten veel gefaked bij de meeste merken of stoppen ze er een goedkope stof in die op de werking van het duurdere product lijkt.

Gen tech doseringen

De volgende producten zijn hoger gedoseerd per milliliter als andere merken dus dit is een groot voordeel van het merk gen tech:

– Masteron enanthaat

– Boldenone

– Trenbolone enanthaat

– Nandrolone decanoate

Gen tech Primobolan

Gen tech heeft sinds kort ook Primobolan in het assortiment. Hier was veel vraag naar bij ons klanten, dus wij zien dit als erg goed nieuws. Primobolan ook wel mentholone enanthaat genoemd is uitgebracht in 100 milligram per milliliter. Deze anabole steroïden begint steeds populairder te worden vanwege vrijwel geen bijwerkingen wat dit middel met zich meebrengt, en de droge harde spieren dat het product geeft tijdens een kuur met primobolan.

Gen-tech-winstrol