Balkan Pharmaceuticals

 

Balkan pharmaceuticals word vanaf 2006 geproduceerd in één van de grootste medicijn fabrieken in Oost Europa om precies te zijn in Moldavië. Balkan kopen kan bij ons snel en veilig. Dit merk word veel gebruik door powerlifters en bodybuilders uit het Oostblok. In al de jaren dat balkan produceert is er nog nooit een slechte labtest opgedoken, dit is dus een zeer betrouwbaar merk.

primobolan-balkan

Balkan kopen

Dit zijn dus originele apotheek (human grade) producten waarbij de zuiverheid van het product optimaal is. Er zitten dus geen zware metalen of andere vervuiling in de anabolen steroïden. Dit kan chronische vermoeidheid veroorzaken op de lange termijn. Dit merk kan dus in het rijtje Organon en Bayer als je over de kwaliteit spreekt.

Hieronder een aantal voordelen in vergelijking met Nederlandse underground merken:

  • Via deze link kan je de items controleren of het daadwerkelijk originele Balkan items zijn : https://www.b-p.md/
  • Het merk is zeer populair onder Professionele IFBB bodybuilders dus dit zegt veel over de kwaliteit.
  • Geen zware metalen of andere vervuiling omdat het apotheek producten zijn.
  • De hoeveelheid milligram werkzame stof worden gegarandeerd!

Balkan dosering

Balkan heeft in de jaren van zijn bestaan nog nooit een slechte labtest gehad. De hoeveelheden die op de verpakking weergegeven worden zitten er dus ook echt met zekerheid in. Wij willen iedereen waarschuwen om met een zo laag mogelijke dosering te beginnen omdat dit merk niet te vergelijken is met de meeste Nederlandse underground merken.