Op zoek naar een betrouwbaar adres om Proviron te kopen? Bij anabolenaanhuis.com ben je aan het juiste adres. In onze webshop bestel je gemakkelijk je Proviron en andere producten. Wij leveren bestellingen sneller dan onze concurrenten en je Proviron wordt onherkenbaar en discreet verpakt. Wij verzenden met PostNL.

Wat is Proviron?

Proviron is een middel wat de omzetting van steroïden naar oestrogeen tegen gaat en daarnaast licht androgene eigenschappen heeft wat zorgt voor een toename in kracht en vetverlies.

Aromatase Remmers

Veel steroïden, vooral de sterke massabouwers, converteren naar oestrogeen door het enzym aromatase. Zeker aan het einde van een kuur kan dit de resultaten verpesten. Proviron bindt zich aan aromatase zodat dit geen steroiden meer kan omzetten. Daarnaast zorgt voor meer spierkracht en vetverlies doordat het licht androgeen is. Proviron wordt naast een kuur met bijvoorbeeld Testosteron genomen worden om oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen als vochtretentie en vet te voorkomen en meer droge spiermassa te winnen. Proviron is een androgeen middel met milde bijwerkingen.

Wat je mag verwachten van Proviron

Proviron zelf werkt op de androgeenreceptoren en kan niet aromatiseren. Wat je dus verwacht van een proviron kuur is vetverlies, krachttoename en een lichte toename van spiermassa. In de praktijk zul je weinig merken behalve vetverlies en misschien een lichte krachttoename. Dat komt omdat een groot deel van de proviron verdwenen is voordat het de androgeenreceptoren kan bereiken. Dit komt omdat proviron zich bindt aan bepaalde enzymen en eiwitten in het lichaam.

Werking van Proviron

Ten eerste bindt proviron zich aan het aromatase enzym wat zorgt voor het aromatiseren van testosteron (en andere aromatiserende steroïden). Ten tweede bindt het zich aan geslachtshormoon bindend globuline (SHBG) en albumine twee eiwitten die zich aan testosteron binden. Proviron bindt zich sneller en sterker aan deze enzymen en eiwitten dan testosteron waardoor het zich als het ware opoffert voor de testosteron die vervolgens zijn werk kan doen in het lichaam. Een derde functie van proviron is dat het bepaalde bijwerkingen van deca en trenbolon kan reduceren, onder andere het verlies van libido. Ten slotte bindt het zich aan de androgeenreceptoren en zorgt zo voor vetverlies.

Testosteron en Proviron

Daarnaast zorgt testosteron voor extra androgeenreceptoren wat de werking van de overgebleven proviron versterkt. Gebasseerd op het bovenstaande kun je zeggen dat er een bijzondere synergie is tussen testosteron en proviron en versterken beiden de werking van de ander. Proviron zorgt dat de testosteronkuur effectiever wordt en vermindert daarbij de oestrogeen gerelateerde bijwerkingen van testosteron zoals het vasthouden van vocht en de kans op gynecomastie.

Proviron Stacken

Zoals hierboven beschreven kan proviron het beste gecombineerd worden in een stack met testosteron en mogelijk andere steroïden. Doseringen van 25 tot 250 mg per dag kunnen zonder nadelige effecten genomen worden maar 50 mg per dag is genoeg 50 tot 100 mg per dag is een normale dosering. Wanneer proviron aan een testosteron cycle toegevoegd wordt bestaan de winsten meer uit spier en minder uit vocht en vet. Proviron is ook heel geschikt om met dianabol, boldenon of nandrolon te gebruiken om de oestrogene effecten van die middelen te verminderen.

Dosering Proviron

  • Dosering: 25-250mg per dag

Hier vindt je onze Proviron producten!