Arimidex

Arimidex kopen kan bij anabolenaanhuis.com in de beste kwaliteit verkrijgbaar op de markt. Arimidex ook wel anastrozole genoemd is een middel wat de omzetting van steroïden naar oestrogeen tegen gaat. Het wordt ook tegen gynecomastia gebruikt als Nolvadex niet voldoende werkt. Veel sterke massa bouwers converteren naar oestrogeen door het enzym aromatase. Zeker aan het einde van een kuur kan dit de resultaten verpesten.

Gen-tech-arimidex

Wat is de werking van Arimidex?

Arimidex bindt zich aan aromatase zodat dit geen steroiden meer kan omzetten. Daarnaast zorgt het ervoor dat de lichaamseigen hormoonproductie sneller opstart. Arimidex kan naast een kuur met bijvoorbeeld Testosteron genomen worden om oestrogeen gerelateerde bijwerkingen als vochtretentie en vet te minimaliseren. Dit zorgt er echter wel voor dat de gewonnen spiermassa minder is.

Aromatase Remmers

Arimidex, Femara en Aromasin zijn derde generatie aromatase remmers. Vorige generaties schakelden ook enzymen uit die verantwoordelijk waren voor andere nuttige conversies van hormonen. Deze derde generatie richt zich specifiek op het aromatase-enzym. Ze worden gebruikt bij de behandeling van bepaalde vormen van kanker wanneer behandeling met nolvadex gefaald heeft. Waar nolvadex de oestrogeenreceptoren blokkeert werken deze aromataseremmers een stap eerder, ze voorkomen namelijk dat oestrogeen gevormd wordt. Het aromatase-enzym zet bepaalde hormomen (testosteron, dianabol, nandrolone) om in oestrogeen. Wanneer de dosis van deze hormonen hoog is wordt er dus veel oestrogeen geproduceerd wat enerzijds zorgt voor een grotere massatoename en anderzijds voor vervelende bijwerkingen kan zorgen als gynecomastie.

Arimidex, Femara en Aromasin

Arimidex, Femara en Aromasin binden zich aan het aromatase-enzym waardoor het niet meer voor de conversie naar oestrogeen kan zorgen. Femara is de sterkste aromataseremmer van de drie: het elimineert 99 % van de aanwezige aromatase, voor arimidex geld 97% en aromasin 95 %. Hoeveel de vorming van oestrogeen onderdrukt wordt hangt ook af van het soort oestrogeen. De verhoudingen tussen de verschillende middelen zijn hier hetzelfde als bij de hierboven besproken remming van aromatase.

Femara is staat is om aanwezige gynecomastie volledig te laten verdwijnen, naast een ervaring met het product wordt dit onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek. Hiervoor werd 2.5 mg femara per dag genomen en langzaam afgebouwd. In combinatie met testosteron is proviron nog steeds de beste keuze vanwege de synergie die deze twee producten met elkaar hebben.
De aromataseremmers worden normaal gesproken gedurende de hele kuur gebruikt om de vorming van oestrogeen te onderdrukken. Dit kan nodig zijn in kuren met steroïden die kunnen aromatiseren: testosteron, dianabol, nandrolone of boldenone.
Ook kunnen ze gebruikt worden tijdens de nakuur van een zware kuur en/of om voor een wedstrijd de droge bodybuilderlook te verkrijgen

Wanneer tijdens een kuur gynecomastie optreedt kan dit meteen verholpen worden met nolvadex of clomid en kan meteen een aromataseremmer genomen worden om de hoeveelheid oestrogeen te verlagen zodat de problemen niet meteen terugkomen. Nolvadex en clomid blokkeren namelijk alleen de oestrogeenreceptor, de hoeveelheid oestrogeen blijft hoog waardoor de problemen bij het stoppen van nolvadex of clomid meteen weer terug kunnen komen.

Dosering Femara, Arimidex en Aromasin

Van femara moet 0.25 tot 0.5 mg per dag genomen worden, de dosis voor arimidex is 0.5 tot 1 mg per dag en voor aromasin is dat 5 tot 25 mg per dag. De pillen kunnen elke dag of om de dag genomen worden.

Bestel Arimidex gemakkelijk in onze webshop enreken je bestelling af met iDeal of Bitcoin. Hulp nodig of vragen? Neem even contact op.