Er zijn veel soorten anabolen pillen. Als beginner word er vaak eerst met anabolen pillen geëxperimenteerd omdat dit makkelijker in gebruik is.
Waarin ze allemaal overeen komen is dat je ze maximaal 6 tot 8 weken mag gebruiken omdat ze je leverwaardes significant verhogen.
Je hebt pillen die vooral geschikt zijn om te bulken (zwaarder worden) en om te cutten (droog trainen).

Welke pillen hebben de snelste werking?
Oxymetholone en Dianabol hebben de snelste werking van alle soorten. Al na een paar dagen merk je dat de werking elke dag sterker word. De kracht bouwt op en de glycogeen niveaus in de spieren stijgt vrijwel direct waardoor je meteen vollere en grotere spieren zal hebben. De dosis voor een optimale werking van dianabol is tussen de 40 en 60 mg per dag. Voor oxymetholone is dit tussen de 50 en 100 mg per dag.

Welke pillen verbranden het snelste vet?
Winstrol en Anavar verbranden het snelste vet tijdens je anabolen kuur. Het verschil tussen deze twee is dat winstrol anaboler is waardoor je spieren voller en groter zullen worden tijdens de kuur. Anavar zorgt voor meer vetverbranding en definitie in de spieren.

Welke anabolen pillen zijn er?
Hieronder de lijst van de soorten anabolen pillen op volgorde van sterkte:

BULK anabolen steroiden pillen:
Oxymetholone
Dianabol
Epistane
Turinabol

CUTTING anabolen steroiden pillen:
Metyltrienolone
Winstrol
Anavar
Proviron

Anabolen pillen kopen

Bij het kopen van anabolen pillen moet je er goed op letten dat je een kwalitatief goed merk aanschaft. Daarbij moet je denken aan het volgende:

Er word veel ondergedosseerd.
De stoffen op de vial komen niet overeen met de stof in de vial.

Er word veel ondergedosseerd om kosten te besparen en zo meer winst te kunnen maken. De meeste merken zijn gedoseerd op tussen de 30 en 80% werkzame stof wat ze er dus daadwerkelijk in stoppen. Er zit er veel verschil in de prijs van de grondstoffen van de anabolen pillen. Zo kost het middel Anavar 3 tot 4 keer zo duur als Dianabol, Oxymetholone en Winstrol. De kwalitatief slechtere merken stoppen goedkopere grondstoffen die op de werking lijken van de duurdere grondstoffen. Winstrol word bijvoorbeeld vaak in een potje anavar gestopt om zo meer winst te maken.

Purity Pharmaceuticals  is onze beste kwaliteit anabolen steroiden. Bij dit merk garanderen wij dat alle stoffen die op de vial staan, ook echt in de vial zit. Ook de duurste grondstoffen Parabolan, Primobolan, Anavar en Trestolone Acethaat (MENT) die 15 tot 40 keer zo duur zijn als Testosteron.

Anabolen kuur pillen
Let er goed op dat je kuren met anabolen pillen niet langer dan een tijdsduur van 6 tot 8 weken doet. Je leverwaardes stijgen tijdens de kuur en hoeveel deze stijgen is per persoon verschillend. Lever reinigende middelen om de lever te ontlasten zijn dan ook aan te raden tijdens pillen kuren. Voorbeelden hier van zijn: Mariadistel, Liv52, L-glutathione en N-Acetyl-L-Cystine (NAC). Tudca ook wel ursofalk genoemd is de beste van allemaal.

Enkele voorbeeldkuren met anabolen pillen:

Week:
1-6 50 mg Dianabol per dag
7-10 20 mg Nolvadex per dag

Week:
1-6 75-100 mg Oxymetholone per dag
7-10 20 mg Nolvadex per dag

Week:
1-6 50 mg Winstrol per dag
7-10 20 mg Nolvadex per dag

Week:
1-6 60-80 mg Anavar per dag
7-10 20 mg nolvadex per dag

Week:
1-6 50 mg Turinabol per dag
7-10 20 mg nolvadex per dag

Week:
1-4 3 mg Metieltrienolone
1-4 500iu om de dag
5-8 20 mg Nolvadex per dag